Вести

Вујовић: Људима попут Ђиласа и Бастаћа место је у затвору

Чланица Председништва СНС Ирена Вујовић оценила је да људима попут Драгана Ђиласа и Марка Бастаћа није место у јавном и политичком животу, већ у затвору, наводећи да су они своје функције искористили само зарад личног богаћења и уништавања народа и државе.

Вујовић је то рекла кометаришући наводе Бастаћевог кума, Лазара Лешњака, који тврди да је функционер СзС и председник општине Стари град Марко Бастаћ учествовао у корупцији у вези са нелегалном градњом на тој општини, као и да га је злостављао.

Она наводи да је у данашње време немогуће обмањивати грађане јер за све постоје докази и додаје да функционери СзС злоупотребљавају свој положај и врше криминалне радње, као и тортуру према својим најближим сарадницима.

То је, наводи Вујовић, за сваку осуду и представља недопустиво понашање за неког ко је политичка личност и води општину Стари град.

Вујовић је рекла да у ситуацији Бастаћевог кума може да се нађе свако ко је члан те странке, ако се усуди да има другачије мишљење од Ђиласа и Бастаћа.

"Они који могу да задуже своју државу и град, да оштете труднице, да прете, да пале књиге, да врше тортуру и рекетирају своје најближе, спремни су на све", оценила је Вујовић и позвала надлежне органе да санкционишу такво понашање.

 

 

Извор: Танјуг