Саопштења

МАРЈАНОВИЋ: ПРЕД МАФИЈОМ И ОРГАНИЗОВАНИМ КРИМИНАЛОМ НЕМА ПОВЛАЧЕЊА

Све наводе које је Еуропол доставио Републици Србији, а који указују да вођа организованог криминалног клана Радоје Звицер припрема атентант на председника Србије Александра Вучића треба до детаља истражити, а безбедност председника подићи на највиши могући ниво, посебно имајући у виду и могућу политичку позадину која стоји иза монструозног плана, који је по свој прилици скројен у једној суседној држави неспособној да се избори са организованим криминалом.

Лука Петровић: Још један покушај државног удара и дестабилизације наше земље

Члан Председништва СНС Лука Петровић изјавио је, поводом информација да је криминална група Радоја Звицера планирала убиство председника Републике Србије Александра Вучића, да је то је још један покушај државног удара и покушај дестабилизације наше земље.

МАРЈАНОВИЋ: ЛИЦЕМЕРЈЕ ЂИЛАСОВЕ И ТЕПИЋКИНЕ ЕЛИТЕ

Залагати се за демократију и грађанске вредности, а истовремено призивати румунски сценарио и прижељкивати стрељање председника Александра Вучића најбоље показују сво лицемерје Ђиласове и Тепићкине елите.

Саопштење за јавност - 22.11.2021

Општински одбор Српске напредне странке Стари град, на данашњој седници, једногласно је донео одлуку да предложи Александра Вучића за председника странке на предстојећој седници Скупштине странке, која је заказана за 27. новембар.

Pages