Вести

ДАН ОШ „ДРАГАН КОВАЧЕВИЋ”: ВИСОКЕ ЗВАНИЦЕ ПРИСУСТВОВАЛЕ...

Староградска Основна школа за заштиту вида „Драган Ковачевић” обележила је данас Дан школе отварањем првог кабинета за функционалну процену вида и Првим међународним симпозијумом „Процена вида и визуелно функционисање“, који је одржан у великој сали Градске општине Стари град.

ПОЧЕО ТРЕЋИ ЦИКЛУС СТРУЧНЕ ПРАКСЕ У УПРАВИ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ...

У Управи Градске општине Стари град почео је трећи циклус стручне праксе. Осам дипломаца и студената завршних година факултета друштвених наука Универзитета у Београду од 1. јуна усавршава стечено знање кроз практичан рад у одељењима и службама општинске Управе и Установи културе „Пароброд“.

Саопштења

МАРЈАНОВИЋ: ПРЕД МАФИЈОМ И ОРГАНИЗОВАНИМ КРИМИНАЛОМ НЕМА ПОВЛАЧЕЊА

Све наводе које је Еуропол доставио Републици Србији, а који указују да вођа организованог криминалног клана Радоје Звицер припрема атентант на председника Србије Александра Вучића треба до детаља истражити, а безбедност председника подићи на највиши могући ниво, посебно имајући у виду и могућу политичку позадину која стоји иза монструозног плана, који је по свој прилици скројен у једној суседној држави неспособној да се избори са организованим криминалом.

Лука Петровић: Још један покушај државног удара и...

Члан Председништва СНС Лука Петровић изјавио је, поводом информација да је криминална група Радоја Звицера планирала убиство председника Републике Србије Александра Вучића, да је то је још један покушај државног удара и покушај дестабилизације наше земље.

МАРЈАНОВИЋ: ЛИЦЕМЕРЈЕ ЂИЛАСОВЕ И ТЕПИЋКИНЕ ЕЛИТЕ

Залагати се за демократију и грађанске вредности, а истовремено призивати румунски сценарио и прижељкивати стрељање председника Александра Вучића најбоље показују сво лицемерје Ђиласове и Тепићкине елите.