Вести

Станисављевић: Хитно да се испитају наводи Бастаћевог кума

Чланица Градског одбора Београд Српске напредне странке Наташа Станисављевић, у писаној изјави за Танјуг, позвала је надлежне државне органе да хитно испитају наводе које је венчани кум Марка Бастаћа и бивши члан Већа општине Стари град Лазар Лешњак изнео у емисији емитованој на телевизији Студио Б.

Станисављевићева је то рекла коментаришући наводе Лешњака који тврди да је Марко Бастаћ учествовао у рекетирању у вези са нелегалном градњом на општини Стари град, али и његовом физичком малтретирању.

"Скандалозно је да се политика једне странке заснива на политици насиља, моторним тестерама,  уништавању градске имовине, а сада према тврдњама Лазара Лешњака рекетирању, малтретирању  и злоупотребама буџетских пара, новца грађана Београда, а под окриљем бриге о пензионерима и бриге о деци", рекла је Станисављевић.

"Шокирана сам и тврдњама Лешњака да је функционер Ђиласове странке Марко Бастаћ, поред рекетирања и злостављања својих сарадника, злоупотребио новац који је био намењен за наше најстарије суграђане и за децу. И  то за оне којима је помоћ најпотребнија, за оне пензионере који не могу сами, грађанима којима је потребна наша подршка и за наше најмлађе. Напомињем да град Београд у континуитету пружа услугу помоћи у кући за преко 2300 пензионера и да смо после 20 година решили проблем простора како би најрањивија деца која живе у Београду имала свој дом", закључила је Станисављевић.