Вести

Петровић- Грађани гласају за СНС, јер желе нормалан живот


Кључ успеха Српске напредне странке у Ковину, Косјерићу, или било ком другом месту је тимски рад. Са једне стране имате председника СНС, Александра Вучића, који је односом према држави стекао огромно поверење грађана, а са друге чланове СНС, који су, по ко зна који пут, показали колико воле Странку и колико желе да се настави са започетим променама, каже за „СНС Информатор“ Лука Петровић, члан Извршног одбора и шеф Изборног штаба у кампањи за локалне изборе у Ковину и Косјерићу. 

-Кампања је трајала пет недеља. Била ми је част и задовољство да радим са нашим људима и да заједно остваримо овако убедљиве победе. У Косјерићу сам имао велику помоћ колега из Извршног одбора, Предрага Стевовића и Милана Марковића, који су на својим леђима  изнели највећи терет кампање, и апсолутно оправдали поверење које им је Странка указала. Радили смо много, кампања је била изузетно добро организована, имали смо програм за сваки дан. Покрили смо све кључне тачке, које су најбитније за успешно вођење кампање. У оваквим акцијама увек створите тим који ће бити ослонац Странке у наредном периоду, што је за мене најбитније, јер Странку морамо да чувамо и да радимо још више, како би била све јача и боља.

Много времена сте провели у разговору са грађанима. На шта се највише жале? Да ли у раду људи из СНС виде начин да се реше њихови проблеми?

-Људи су жељни права и правде. У разговору на терену, видели смо да желе оно што сваки човек заслужује - шансу за пристојан и нормалан живот. Желе да имају воду, струју, канализацију, да им деца иду у вртиће, школе, да могу да раде и да од плате прехране породице. Радује ме што је жеља за променана у Ковину и Косјерићу била огромна и што су људи препознали Српску напредну странку као носиоца тих промена.

Да ли је било неких инцидената на терену?

-Понашамо се веома одговорно и не допуштамо да нам било какви инциденти скрену пажњу са рада. Обично се тиме служе они који немају шта да понуде грађанима. У Ковину сам позивао све странке да се уздрже од прављења инцидената, јер избори треба да представљају празник за грађане. Најбитније је да су изашли на биралишта 7. априла у Ковину, и 26. маја у Косјерићу, да су јасно показали изузетну вољу за променама и да је Српска напредна странка једина која те, дуго очекиване, промене може да им донесе.