Вести

Петровић: Бастаћ је доказани криминалац

Члан Председништва Српске напредне странке Лука Петровић реаговао је на скандалозно Бастаћево понашање и позвао надлежне државне органе да што пре реагују.

По ко зна који пут се показало да све што смо говорили о црногорцу Марку Бастаћу, да је истина. Човек је доказани криминалац и бараба.

Поред свега што је до сада Ђиласов најближи сарадник и потпредседник његове странке урадио, системски и систематски пљачкао и уништавао 25. мај, задужио га за милион евра, уништавао приватну имовину, улазио и рушио градилишта и грађевинске знакове, насилно упадао у зграду Радио телевизије Србије, претио људима, oвај последњи догађај и сведочење његовог венчаног кума о свим противзаконитим радњама, узимању мита, рекетирању невладиних организација, извлачењу пара за њега и његове сараднике и на крају, као у мафијашким филмовима, зверско мучење и малтретирање свог кума, само зато што ти један коверат није донео.

Све ово је један пар екселанс пример како се ви понашате и шта радите тамо где сте на власти и шта би урадили Драган Ђилас и ваша дружина са нашом земљом и свима онима који би вам се супротставили и који би имали другачији став од вашег.

Позивам надлежне државне органе да што пре реагују и да држава јасно и недвосмислено покаже да нико, па макар то били Драган Ђилас и Марко Бастаћ, није изнад закона.