Саопштење за јавност - 22.11.2021

Општински одбор Српске напредне странке Стари град, на данашњој седници, једногласно је донео одлуку да предложи Александра Вучића за председника странке на предстојећој седници Скупштине странке, која је заказана за 27.новембар.

Доношењу овакве одлуке претходио је отворени дијалог свих присутних чланова Општинског одбора у коме је закључено да актуелни председник Странке ужива апсолутну и безрезервну подршку чланства као и огромну подршку бирача.

Снажна и недвосмислена подршка резултат је великог рада актуелног председника Странке на јачању страначке инфраструктуре на свим нивоима, формулисању одрживе државотворне политике и увећању броја чланова. Као резултате рада Александра Вучића, у својству актуелног председника Државе, чланови Општинског одбора су истакли унапређење међународне позиције Србије у свету и региону, немерљив допринос унапређењу привредног амбијента у земљи и привлачењу великих инвестиција и инфраструктурних пројеката, повећању запослености и увећању укупног стандарда и друштвеног благостања грађана. Због свих ових чињеница чланови Општинског одбора су предложили Александра Вучића за председника Странке јер је управо политика коју је формулисао председник Србије гарант даље модернизације, развоја и напретка Србије.

Српска напредна странка

Општински одбор Стари град