Нова Бастаћева политичка мисао

Јучерашњу седницу Скупштине ГО Стари град обележило је учвршћивање сарадње Демократске странке и Српске радикалне странке, као и избор др Наде Костић, одборника покрета Доста је било, за председника Савета за заштиту животне средине, чиме је решена загонетка ко је на тајном гласању конститутивне седнице подржао непотистичку листу Марка Бастаћа, новог председника oпштине Стари град.

Тиме је нови председник oпштине потврдио стару праксу демократа и своју „Нову Бастаћеву политичку мисао“, да се на овој општини представљање програма рада и одборничка дебата води по приватним кафићима и становима, а нe за скупштинском говорницом.

Оваква „Нова Бастаћева политичка мисао“ коначко је резултирала противприродном коалицијом Демократске странке, Српске радикалне странке и покрета Доста је било, на шта је Српска напредна странка од почетка и упозоравала.

Због овакве преваре гласача, јуче су одборници Српске напредне странке у вишечасовном разговору покушали да смире гнев и узавреле страсти окупљених Старограђана и најавили хитно расписивање нових избора на Старом граду.