Марјановић: СЗС константно обмањује јавност

Савез за Србију је својим данашњим саопштењем показао да своју политику насиља и мржње допуњује константним обмањивањем јавности, испразним критизерством и најавом бојкота Скупштине града Београда јер очигледно ништа друго нису у стању да понуде Београђанима.

Подсећам Николу Јовановића да је шеф његове одборничке групе Драган Ђилас, чији је он заменик први пут изградњу метроа обећао Београђанима 7. децембра 2008. године па је потом 15. маја 2010. године најавио да ће изградња метроа кренути за две године што се никада није ни десило.

Колико је Јовановићев шеф из Савеза за Србију Драган Ђилас обмањивао грађане говори и чињеница да није био у стању у време свог мандата ни планску документацију као ни пројекат да припреми. Уместо тога Београђанима је Ђилас оставио само обећање о изградњи метроа и дуг од 1,2 милијарде евра као и градска јавна предузећа пред колапсом.

Српска напредна странка је добила поверење Београђана на последњим изборима јер смо испунили обећање да ћемо смањити незапосленост, јер смо отворили Народни музеј и Музеј савремене уметности , јер смо асфалтирали никад већ број улица и започели интензивну изградњу водовода и канализације у рубним деловима Београда.

Поручујем лицемерима из Савеза за Србију да као што смо испунили обећање о изградњу Београда на води тако ћемо и започети изградњу београдског метроа.

Заменик шефа одборничке групе Српске напредне странке