Марјановић: Радови у граду показују Ђиласову неспособност

Подсећам Балшу Божовића да су Београђани његову Демократску странку управо због испразне и демагошке критике уређења центра Београда већ послали ван Скупштине Београда када су остали испод цензуса са освојених 2,25% гласова.

Божовићева претња насиљем на улици како би се зауставили радови, реконструкције и уређење града је наставак насилничке политике тајкуна Драгана Ђиласа, Вука Јеремића и фашисте Обрадовића.

Није случајно што се против уређења града диже бесмислена галама, јер управо бројни радови и реконструкције  у граду показују колико су Драган Ђилас и насилници окупљени у некаквом Савезу, били неспособни. Драган Ђилас ће остати упамћен као најгори градоначелник Београда, који је Београђанима оставио дугове од 1,2 милијарде евра, док су његове компаније оствариле приходе веће од 500 милиона евра.

Захваљујући политици Александра Вучића и Српске напредне странке центру града се враћа стари сјај. После 15 година отворен је Народни музеј, реконструисана је гаража Обилићев венац којој је повећан капацитет, обновљено је више од 200 фасада, потпуно је реконструисан Косанчићев венац и проширена пешачка зона у којој је засађено више од 80 нових стабала.

Градска власт предвођена Српском напредном странком наставиће још одлучније са уређењем Београда, јер су нам грађани због тога и указали поверење.

Заменик шефа одборничке групе СНС-а у Скупштини града Београда