Марјановић: Политика СЗС се заснива на увредама

Жељко Веселиновић је удовицу и мајку детета Оливера Ивановића, Милену Ивановић, назвао ђаволом јер не жели да подржи Драгана Ђиласа, Вука Јеремића и Бошка Обрадовића у њиховом политичком лешинарству и лицемерју и то је данас свима апсолутно јасно.

Ово није никакав испад најближег сарадника Драгана Ђиласа већ је континуитет политике вређања, насиља и мржње према женама које другачије мисле од „јуначина” из Савеза за Србију.

На својој кожи су до сада то осетиле Ана Брнабић, Маја Гојковић, Дијана Хркаловић, Гордана Узелац, Мара Драговић, Ивана Вучићевић, Барбара Животић, Ирена Вујовић, као и чланице РИК-а, а јуче се овом низу жена које су претрпеле вређање и изливе мржње од стране лидера Савеза за Србију придружила и Милена Ивановић.

Само на овим примерима можемо видети сво лицемерје у политичком деловању Драгана Ђиласа који сада покушава да се огради од свог најближег сарадника Жељка Веселиновића иако заправо разлике између њих двојице и нема.

Данас је свима јасно да опозициони лидери у недостатку политике и аргумената своју политичку борбу заснивају искључиво на бестидним и примитивним увредама и мржњи свих који другачије мисле од њих. Због тога им грађани на изборима у континуитету и дају праву меру.

Српска напредна странка ће наставити да се бори за пристојну и модерну Србију довођењем инвестиција,  отварањем нових радних места, изградњом болница и путева али и снажном политичком борбом против свих оних који би да успоре Србију и врате је назад у време пљачкашких приватизација када су се данашњи лидери опозиције богатили а грађани Србије сиромашили.

Заменик шефа одборничке групе Српске напредне странке