Марјановић: Бастаћ води деструктивну политику

Ђиласов председник општине Стари град Марко Бастаћ је заједно са својим општинским функционерима и неколико запослених на пикнику у шатору у Пионирском парку.

Захваљујући градској власти, која је на иницијативу грађана комплетно реконструисала и уредила Пионирски парк, данас руководство општине Стари град има прилику да усред радног времена ужива у једном од најлепших паркова на Старом граду.

Сада је свима јасно да је општина Стари град заробљена деструктивном и безидејном политиком Драгана Ђиласа и Марка Бастаћа, који су све општинске институције потпуно подредили интересима њихове купљене странке за које ни потписе нису били у стању да прикупе.

За разлику од времена када су удружени Ђилас и Бастаћ водили град, и када смо имали Калемегдан у мраку којим уместо породица са децом шетају локални пијанци, када смо имали деценијама скеле на Народном музеју, данас, захваљујући одговорној политици Александра Вучића и Српске напредне странке, после 15 година је отворен Народни музеј, обновљено је више од 200 фасада на Старом граду, реконструисани су Косанчићев и Обилићев венац, обновљени су бројни паркови и урбани џепови, проширена је пешачка зона, а што је још важније радови на уређењу Старог града се настављају.

Заменик шефа одборничке групе СНС-а у Скупштини града Београда