Марјановић: Бастаћ наставља са злурадим критизерством

Одлазећи председник општине Стари град Марко Бастаћ који је бестидно потрошио петину општинског буџета на своје одборнике, активисте и хулигане, уместо на грађане Старог града, наставља са злурадим и испразним критизерством бројних пројеката и реконструкција које спроводи градска власт предвођена Српском напредном странком.

Сваки пројекат који реализује градска власт је најбољи показатељ неспособности Драгана Ђиласа и Марка Бастаћа којима је власт служила и служи искључиво за њихове личне, политичке и пословне интересе, а не за интересе грађана.

О томе најбоље сведочи 25 милиона евра личног богатства Драгана Ђиласа и 619 милиона евра које су приходовале Ђиласове компаније у време његове власти.

Градска власт предвођена Српском напредном странком завршиће све започете пројекте и реконструкције и у томе нас неће спречити политички екстремисти окупљени у Савезу за Србију којима су прече њихове фотеље од грађана и то су небројaно пута до сада показали.

Заменик шефа одборничке групе СНС-а у Скупштини града Београда